Mis jij happiness of bezieling in je leven?

Rupert Spira is een Engelse leraar in non-dualiteit. Hij brengt de boodschap van alle grote religieuze en spirituele tradities terug tot twee essentiële waarheden: 1. geluk is wat je bent, en 2. we delen ons zijn met alles en iedereen.

Spira zegt dat het zoeken naar geluk aan de hand van objecten, situaties en relaties gedoemd zijn te mislukken en leiden tot teleurstellingen. Blijvend geluk daarentegen staat ons altijd ter beschikking binnen onszelf, ongeacht onze omstandigheden.

In de training Bezield Leven maken we de vertaalslag van deze inspirerende woorden naar ons dagelijks leven. Want daar wordt het persoonlijk en uitdagend, tot zeer uitdagend. Dit doen we onder anderen door openhartig te delen, te reflecteren en via integratieoefeningen ons bewustzijn te ontwikkelen.

Heb je vragen of wil je ervaren hoe dit werkt? Op donderdag 7 september en maandag 18 september vertellen Peter van der Ploeg en ik over Bezield Leven. Je bent welkom om ook een eigen ervaring op te doen. Daarom noemen we de informatieavond ook wel een proeverij.

De informatieavonden zijn in Centrum aan het Spaarne, Spaarne 112, Haarlem. We beginnen om 20.00 uur tot 21.30 uur. Gratis, wij zorgen voor thee en wat lekkers.

Heb je die avonden andere plannen, of liever een voorproefje online? Laat het me even weten, dan prikken we een korte kennismaking van 20 minuten beeldbellen.

Deel dit bericht .....
Scroll naar boven